Despre Diflora – Non Ferro Metalen

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc. Activam pe piata colectarii si comercializarii de materiale reciclabile din anul 2005. Avem sediul central in Municipiul Baia Mare, judetul Maramures.

SC DIFLORA SRL a devenit marca inregistrata in anul 2012.

Astazi funtioneaza sub denumirea de SC NON FERRO METALEN SRL.

Colectam si comercializam materiale feroase si neferoase, nemetalice, electrice si electronice sub toate formele si dimensiunile existente, inclusiv catalizatori auto, oferind preturi foarte bune.

Pe langa materialele de baza mai colectam si diverse obiecte reciclabile, metalice si nemetalice: baterii auto, radiatoare, caroserii auto-moto, frigidere si alte obiecte casnice, in principiu aproape tot ce se poate colecta si recicla.

Pentru colaborare sau informatii suplimentare va stam la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati.

Personalul angajat este constituit din persoane calificate, cu o experienta vasta in domeniile lor de activitate.

Sunt instruite periodic in functie de cerintele posturilor lor, atat prin cursuri de specializare oferite gratuit de societatea noastra cat si prin diverse schimburi de experienta cu angajatii altor parteneri si colaboratori din domeniul nostru de activitate. Ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti!

Pentru a desfasura o activitate cat mai buna, si pentru a usura munca angajatilor nostri, am dotat parcul auto cu diverse utilaje de ultima generatie, autorizate si specifice domeniului nostru de activitate. Avem in dotare masini si utilaje moderne incepand de la utilitare, camioane, vole pana la stivuitoare si graifere.

Tinem pasul cu tehnologia, achizitionand constant noi masini si utilaje, precum si dezvoltandu-ne metodele si tehnicile pe care le folosim in activitatea noastra zilnica.

Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului inconjurator, ne straduim zilnic sa perfectionam procesul de colectare si reciclare, incepand cu indeplinirea conditiilor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala din cadrul propriei societati si terminand cu standardele ridicate pe care le impunem atat angajatilor nostri cat si colaboratorilor si partenerilor nostri.

Competente si performante

Performanta Achizitii > 95%
Performanta Plati > 100%
Rapiditate Client – Partener > 98%
Performanta Livrari > 96%
Eficienta reciclare (Maramures) > 93%
Eficienta Puncte de Colectare > 91%

Puncte de Colectare Diflora – materiale reciclabile

Detinem mai multe puncte de lucru, depozite de colectare materiale reciclabile feroase si neferoase, dupa cum urmeaza:

  • Baia Mare, Str. Margeanului nr. 12A
  • Baia Mare, Str. Margeanului nr. 5
  • Baia Mare, Str. Victoriei nr. 144A
  • Satu Mare, Gara Herastrau (langa Transurban)
  • Sighetu Marmatiei, Str. Horea nr. 67
  • Seini, Str. Cuza Voda nr. 120
  • Somcuta Mare, Str. Vasile Lucaciu nr. 3
  • Cehu Silvaniei, Str. Garii
  • Ulmeni, Str. Petre Dulfu (in curte la SMA)

Contactati-ne la cel mai apropiat punct de colectare deseuri

Contactati-ne Acum

Cu o echipa tanara si dinamica, Diflora Baia Mare se impune prin experienta si profesionalism, oferind tot timpul solutii noi pentru a sustine un mediu inconjurator cat mai sigur si bineinteles cat mai curat.