Despre Diflora

Colectăm și comercializăm deșeuri reciclabile

Despre Diflora 2017-12-21T01:41:42+00:00
Loading...

Suntem o societate comercială cu capital integral românesc.

Activăm pe piața colectării și comercializării de materiale reciclabile din anul 2005. Avem sediul central în Municipiul Baia Mare, județul Maramureș.

SC DIFLORA SRL a devenit marcă înregistrata în anul 2012.

Astăzi funționează sub denumirea de SC NON FERRO METALEN SRL.

Colectăm și comercializăm materiale feroase și neferoase, nemetalice, electrice și electronice, chimice și periculoase sub toate formele și dimensiunile existente, inclusiv catalizatori auto și paleți de lemn, oferind prețuri foarte competitive.

Pe langă materialele de bază mai colectăm și diverse obiecte reciclabile, metalice și nemetalice: baterii auto, radiatoare, caroserii auto-moto, frigidere și alte obiecte casnice, în principiu aproape tot ce se poate colecta și recicla.

Pentru colaborare sau informații suplimentare îți stăm la dispozitie, nu ezita sa ne contactezi!

Contactează-ne Acum!

Personalul angajat este constituit din persoane calificate, cu o experiență vastă în domeniile lor de activitate.

Sunt instruite periodic în funcție de cerințele posturilor lor, atât prin cursuri de specializare oferite gratuit de societatea noastră cât și prin diverse schimburi de experiență cu angajații altor parteneri și colaboratori din domeniul nostru de activitate. Ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști!

Pentru a desfășura o activitate cât mai bună, și pentru a ușura munca angajaților noștri, am dotat parcul auto cu diverse utilaje de ultimă generație, autorizate și specifice domeniului nostru de activitate.

Avem în dotare mașini și utilaje moderne începând de la utilitare, camioane, vole până la stivuitoare și graifere. Ținem pasul cu tehnologia, achiziționând constant noi mașini și utilaje, precum și dezvoltându-ne metodele și tehnicile pe care le folosim în activitatea noastră zilnică.

Motivați de dorința îndeplinirii standardelor de calitate și protecția mediului înconjurător, ne străduim zilnic să perfecționăm procesul de colectare și reciclare, începând cu îndeplinirea condițiilor de calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională din cadrul propriei societăți și terminând cu standardele ridicate pe care le impunem atât angajaților noștri cât și colaboratorilor și partenerilor noștri.

Performanță Achiziții > 95%
Performanță Plăți > 100%
Rapiditate Client – Partener > 98%
Performanță Livrări > 96%
Eficiență Reciclare (Maramureș) > 94%
Eficiență Puncte de Colectare > 93%
Eficiență Proces Tehnologic > 95%
0 TONE
DEȘEURI RECICLATE

Puncte de Colectare Diflora

Deținem mai multe puncte de colectare deșeuri reciclabile, după cum urmează:

  • Baia Mare, Str. Mărgeanului nr. 12A

  • Baia Mare, Str. Fabricii nr. 8B

  • Baia Mare, Str. Victoriei nr. 144A

  • Satu Mare, Gara Herăstrău (lângă Transurban)

  • Sighetu Marmației, Str. Horea nr. 67

  • Seini, Str. Cuza Vodă nr. 120

  • Șomcuta Mare, Str. Vasile Lucaciu nr. 3

  • Cehu Silvaniei, Str. Gării

  • Ulmeni, Str. Petre Dulfu (în curte la SMA)

Contactează-ne la cel mai apropiat punct de colectare deșeuri!

Contactează-ne Acum!

Cu o echipă tânărâ și dinamică, Diflora Baia Mare se impune prin experiență și profesionalism, oferind tot timpul soluții noi pentru a susține un mediu înconjurător cât mai sigur și bineînțeles cât mai curat.